Piilolasit, niin mainiot!

18.8.2022

Haluatko kokeilla piilolaseja? 

Silloin tällöin kuulen asiakkailta, että heille ei sovi piilolasit, silmät ovat kuivat tai olen joskus kokeillut, eivät sopineet. Mutta koska olet kokeillut, kolmekymmentä vuotta sitten.
Minullakin on kuivat silmät, mutta piilolasit ovat jokaviikkoiset kaverit hydrobikissä tai kuntosalilla. Hankalaa olisi, jos joutuisin hikoilemaan silmälasien kanssa salilla saatikka sitten uimahallilla. Laitan yleensä piilarit silmiin lähtiessäni, käyn urheilemassa ja nyppäsen ne pois ennen kotiin menoa. Saunassa linssit tuntuvat kuivilta, mutta suihkussa käynti ei ole ongelma. Ja helppoakin piilareiden käyttö on nykyisin, kertakäyttölinssien kanssa ei tarvitse puljata nesteiden kanssa vaan otan uudet puhtaat piilarit paketista ja laitan silmiin.

Nykyaikaiset piilolasit ovat pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena mukavat ja turvalliset käyttää, halusitpa käyttää niitä joka päivä taikka vain vaikka harrastuksissa ja juhlissa. Kolmekymmentä vuotta sitten piilolasit olivat paljon paksummat, tuntuivat silmissä enemmän ja niitä piti puhdistaa kolmellakin eri aineella, hankalaa, vai?

Tänä päivänä piilolaseja löytyy lähes jokaiselle käyttäjälle.

Monitehopiilolasit sovitetaan yksilöllisesti, painottaen joko kaukonäköä tai lähinäköä, henkilökohtaisen näköprofiilisi mukaan. Golfarille voidaan sovittaa mahdollisimman tarkka kaukonäkö unohtamatta kuitenkaan lähinäköä tuloskortin täyttöä varten. Juhlakäyttöön piilolasivahvuudet taas niin, että näet vaikka ruokalistan ravintolassa.

Lähes kaikkien silmälasien käyttäjien näkö voidaan korjata piilolaseilla.

Piilolasien kirjo on moninainen, optikko osaa valita Sinulle käyttötarkoitukseen sopivimmat

  • päivälinssit
  • kuukausilinssit
  • yötäpäivä linssit
  • hajataitteisuutta korjaavat
  • monitehopiilolasit

Tulehan optikon juttusille! Varaa aika jo tänään!