Silmälasit

Linsseissä on eroja
 

Silmälasilinsseiltä odotetaan hyvää toimivuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.
Mitä vahvemmat silmälasisi ovat, sen pidempään tottuminen vie.

Moniteholinsseissä tottuminen on helpompaa kun ero kauko-ja lukuvoimakkuuden välillä ei ole suuri. Silmälasilinssit ovat yksilöllisiä tuotteita, siksi valitsemme markkinoiden parhaita tuotteita.
Laatuerot voivat olla suuret linssien välillä, me luotamme maailman johtavaan linssitehtaaseen, siksi Essilor ja Varilux- moniteholinssit.

Kaikki Varilux- tuotteet voidaan mitoittaa yksilöllisesti juuri Sinun näkövaatimustesi mukaan, mitoituksessa otetaan huomioon voimakkuutesi, kehyksen istuvuus ja näkötottumuksesi.

Yksilöllisesti mitoitetut moniteholinssit voivat parantaa merkittävästi näkökokemustasi.

- Helppo tarkentaa eri etäisyyksille

- Tarkka näkö älylaitteita käytettäessä

- Äärimmäisen helppo tottua

- 100% juuri Sinulle räätälöity

Kaikki linssit eivät todellakaan ole samanlaisia, miksi tyytyisit vanhanaikaisiin linsseihin, kun huipputuotekin on saatavilla.

Käänny asiantuntijan puoleen, optikko on paras asiantuntija näköasioissa ja anna hänen valita juuri Sinulle sopivat linssit.
Linsseissä ja pinnoitteissa on myös tehdas- ja tottumistakuu. Nopeat silmälasitoimitukset, 1-tehot voi saada jopa seuraavaksi päiväksi, monitehot noin viikossa.
 
Linssien hionnat suoritetaan pääasiassa Suomessa, haluamme näin taata, että hionnat tehdään ammattitaitoisesti ja huolellisesti.
 

Kehyksiä maailmalta

Silmälasit ovat osa pukeutumista, kehyksillä voit korostaa persoonallisuuttasi, tai olla hillityn tyylikäs.

Ketjuihin kuulumattomana optikkoliikkeenä emme ole sidottuja ketjuostoihin, vaan valitsemme mallistomme yksilöllisesti. Olemme myös löytäneet alan messuilta kiinnostavia, pieniä designtalojen mallistoja, kuten Frame Holland, Lafont ja William Morris London, Woow, Face a Face

Meillä on aina hyvä valikoima pieniä kehyksiä kapeakasvoisille naisille, kuten J.F.Rey Petite

Tervetuloa sovittamaan kehyksiä, autamme sinua valitsemaan kehykset huomioonottaen myös linssivahvuudet.