Piilolinssit

Piilolinssit vapauttavat sinut liikkumaan
Lähes kaikkien silmälasien käyttäjien näkö voidaan korjata piilolinsseillä. Mikä sen mukavampaa kuin hiihtää ilman lasien huurtumista tai käydä vesijumpassa kun näet ohjaajan ja pukukopin. 

Vaikka olisitkin kuivasilmäinen, monet käyttävät piilolaseja mukavasti esimerkiksi harrastuksissa, piilolasimateriaalit ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana. Parhaat piilolasit valmistetaan silikonimateriaalista, ne ovat happealäpäisevät ja turvalliset myös jokapäiväisessä käytössä, kunhan huolehdit hygieniasta ja puhdistat piilolasit optikon ohjeiden mukaan.

Piilolinssien kirjo on moninainen, optikkomme valitsee Sinulle käyttötarkoitukseesi sopivimmat. On tärkeää käydä 1-2 kertaa vuodessa silmätarkastuksessa, näin silmäsi pysyvät kunnossa.

  • päivälinssit: sopivat kaikille, käytitpä vain kerran viikossa tai joka päivä. Sinulla on aina puhtaat linssit ja varaparit saatavilla etkä tarvitse puhdistusnesteitä.
  • kuukausilinssit, turvalliset jokapäiväiseen käyttöön, vaativat tehokasta puhdistusta. Joillekin kuukauden vaihtoväli on liian pitkä ja linssit tuntuvat likaisilta ja ärsyttävät kuukauden lopulla, vaihda silloin linssejä useammin.
  • yötäpäivää linssit, jos haluat nukkua linssit silmissä silloin tällöin. Yötä-päivää linssit vaativat erityisen hyvää puhdistusta ja on myös tärkeää käydä optikolla tarkastuksissa säännöllisin ajoin.
  • hajataitteisuutta korjaavat, näet tarkasti ja mukavasti kun hajataitteisuus on korjattu kuten silmälaseissakin. 
  • monitehopiilolasit, näet kauas ja lähelle mukavasti. Monitehopiilolasit voidaan räätälöidä näkemisesi tarpeittesi mukaan, joka painottaen kauko- tai lähinäköä. 

Lue lisää piilolaseista; www.wearlenses.fi

Katso video piilolinssien käytöstä

Kun haluat aloittaa piilolinssien käytön, sovitamme sinulle parhaiten sopivan linssin käyttötarkoituksesi mukaan. Varaa aikaa n. 1 tunti. Saat linssit mukaasi ja pääset kotiin harjoittelemaan, saat myös hoito-ja käyttöohjeet. Viikon kuluttua tulet jälkitarkastukseen, jolloin tarkistamme piilolinssien sopivuuden ja varmistamme, että käyttö on turvallista ja silmäsi voivat hyvin.

Jos olet käyttänyt piilolinssejä, tutkimme silmäsi ja tarkistamme näkösi, sen jälkeen voit tilata piilolasit. 

Moniteholinsseillä voidaan korjata sekä kauko-että lähinäkö, silloin piilolinssit ovat monitehopiilolinssit. Ota yhteyttä, niin voit kokeilla piilareita kuukauden ajan. 

Piilolasien hinnat:
Kertakäyttölinssit, alk. 25€/30kpl
Kuukausilinssit, alk. 52€/6 linssiä

Piilolasinesteet:
Pure 16€
Aosept 16€
Tarjous:Osta 3, maksa 2