Aurinkolasit

Nauti auringosta turvallisesti!

Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmät haitalliselta uv-säteilyltä, häikäisyltä, tuulelta ja pölyltä. Toisaalta ei pidä unohtaa trendikkyyttä, ovathan tyylikkäät aurinkolasit osa pukeutumista.Eri käyttötilanteet vaativat aurinkolasilinsseiltä erilaisia ominaisuuksia.

Aurinkolasit omilla  voimakkuuksilla on monelle tarpeellinen valinta. Autoillessa, merellä liikuttaessa sekä hohtavilla hangilla niiden käyttö erityisesti korostuu. 

55+ golfarille on räätälöity ProGolf-silmälasilinssit ajatellen golfin erityisvaatimuksia. PorGolfit on kehittänyt suomalainen Piiloset yhdessä optikoiden kanssa. Lue lisää

Kaikki aurinkolasit saat myös polarisaatiolla, Xperio-polarisoivat linssit- poistaa kaikki heijastumat! Parasta laatua, mitä aurinkolasit voivat tarjota! Eniten polarisaatiosta hyötyvät autoilijat ja vesillä liikkujat. 
Uutuutena myös Transitions XTRActive Polarizided tummuva polarisoiva aurinkolasilinssi.

Kaarevat aurinkolasit ovat olleet tähän asti haastavia saada omat voimakkuudet. Enää ei ole rajoitteita kaarevien aurinkolasien linssivalikoimalle. SunMax- aurinkolasilinssit edustavat uusinta sukupolvea, joka tarjoaa erinomaisen optiikan ja näkemisen miellyttävyyden. Linsseissä ei ole vääristymiä sivuille katsottaessa. 

Bolle´n urheilulaseihin saat myös omat voimakkuutesi, lähes kaikkiin malleihin on myös saatavana linssit polarisaatiolla tai peilipinnallla. Linssit ja kehykset tulevat suoraan Ranskan tehtaalta parissa viikossa.

Aurinkolasilinssit voimakkuuksilla: 1-tehot alk. 120€ ja monitehot alk. 260€

Kysy lisää liikkeestä