Referenssit

Anna, monivuotinen monitehojen käyttäjä, vaihdettiin peruslinsseistä uusiin Varilux monitehoihin

"Eilen sain uudet silmälasit ja kun ne laitoin päähäni niin maailma kirkastui hetkessä, todella hyvät ei mitään vaikeutta linssien kanssa eikä myöskään kehysten. Huomaan todellakin eron entisiin"

Kaikki meni nappiin...iso kiitos sinulle!

Tuula, monitehopiilolasit ensimmäistä kertaa kokeilussa

Käytin niitä usean päivän ajan koko päivän: töissä, mökillä, saunassa, uimassa. Meikkaaminen aamuisin tuntui mukavalta kun näki selvästi. Siis sen jälkeen kun oli ährännyt niitä silmiinsä parhaimmillaan alussa 1,5 tuntia! Kokeilun lopussa aika kyllä oli jo pienentynyt 10-15 minuuttiin yhteensä. Viimeisellä kerralla vasempaan silmään sain linssin toisella yrittämällä! Voittafiilis!

Ihana kokeilu, kiitos siitä! Löysin tavoitteeni mukaisesti itselle vaihtoehdon silmälaseille niihin tilanteisiin jossa ne tuntuvat tosi hankalilta; jumppaan, mökkitalkoisiin, hikilenkkeihin, kylpyläkäynteihin jne. Aiemmin olin usein niitä miettinyt, mutta nyt tämä kampanja saada kokeilla niitä maksutta sai minut oikeasti niitä kokeilemaan! Tekoripset siinä harjoittelussa menivät mutta niitähä saa uusia (lopussa ne eivät enää haitanneet, kun oppi tekniikan jolla linssit saa silmiin vahingoittamatta ripsiä.

 

Eija, kaukolasit

Optikko näki heti miten tykkään pitää lasejani, ja taivutti sangat lasien hakukerralla heti sopiviksi. Olen todella tyytyväinen. (Näin itse asiassa viime viikolla painajaista, että lasit hajosivat ja murehdin sitä kauheasti! Lasit ovat niin nappiostos, vaikka ovat "heräteostos".)

Kaipaamaan en jäänyt mitään, toivon vain, että aina löytyy pieniä, siroja kehyksiä ja kivoja silmälasikoteloita.

  

Golfarin kokemukset ProGolf-linsseistä

Pekka: ”Minulla on niistä henkilökohtaisia kokemuksia.
Ennen kuin tein itselleni ProGolf lasit, pelasin yksitehoilla, jotka toimivat kauas hyvin, mutten nähnyt täyttää tuloskorttia. ProGolf-lasit pelittävät mainiosti, niissä lukulisäys on pienempi kuin normaalisti käyttämässäni monitehoissa.
Selkeästi suosituin on itsestään tummuvasta materiaalista tehdyt linssit. Tummuvat silmälasit toimivat hyvin niin kirkkaissa kuin hieman pilvisemmälläkin ilmalla.
Olen optikko ja olen myynyt näitä ProGolf laseja useita ja saanut käyttäjiltä erittäin hyvän palautteen.
On erittäin tärkeää, että hankit ProGolf-lasit asiantuntijaliikkeestä, jossa on optikko, joka tietää, kuinka ne pitää määrittää.”