55+Golfarille aurinkolasit

19.3.2019


Takkuaako peli, kun et löydä palloa moniteholaseilla? Ei hätää, tähänkin löytyy ratkaisu optikolta. Golfareille on kehitetty golflasit, ajatellen nimenomaan aikuisgolfareiden pelin haasteita.

Pelilasit 55+ golfarille, mukavia kierroksia ProGolf-silmälaseilla

ProGolf-monitehoilla peli sujuu mallikkaasti ja tasoitus laskee. Monilla pelaajilla on vaikeuksia kohdistaa katse palloon, kun ei tiedä, katsoako kaukoalueella vai alaosan läpi. Linssin sivualueiden vääristymät hankaloittavat palloon osumista. Pelatessasi tavallisilla monitehoilla joudut etsimään sopivan päänasennon, jotta näet pallon, ProGolf-laseilla pään asento on luonnollinen, niinkuin prosi on opettanut.

Linsseissä on tarkka yläosa, näet pallon lentoradan, leveä väliosa ja alaosassa riittävä lähialue, jolla näet tuloskortin eikä lukuosa häiritse puttipelissä.

Linssiä on saatavana kirkkaana, tummuvana tai polarisaatiolla, jokaiselle jotakin. Linssin ruskea väri toimii kaikissa valaistusominaisuuksissa parantaen kontrastia.

Progolfit valmistetaan bluestop-materiaalista, joka suodattaa täydellisesti sekä haitallisimman sinisen valon että UV-säteilyn. Linssi voidaan valmistaa myös yksitehoisenakin, silloin voit nauttia silmien hyvästä UV-suojasta ja kontrastin paranemisesta.

Muutama optikkokollega on kokeillut näitä laseja, vaikka omat proggarit ovat huippulaatua, mutta heidän mielestä eron huomaa. Omakohtaista kokemusta minulla ei ole, kun olen lopettanut pelaamisen ennenkuin se oikein koskaan alkoikaan. 

Vaikka linssit ovat kehitetyt erikoisesti golfareille, voi niitä muutenkin käyttää, siellä missä tarvitset hyvää kaukonäköä, mutta lähelle katsominen ei ole se pääjuttu. Voisin kuvitella, että veneilijät pitäisivät näistä, varsinkin polaroiduista.

Golfarin kokemukset

Pekka: ”Minulla on niistä henkilökohtaisia kokemuksia.
Ennen kuin tein itselleni ProGolf- lasit, pelasin yksitehoilla, jotka toimivat kauas hyvin, mutten nähnyt täyttää tuloskorttia. ProGolf-lasit pelittävät mainiosti, niissä lukulisäys on pienempi kuin normaalisti käyttämässäni monitehoissa.
Selkeästi suosituin on itsestään tummuvasta materiaalista tehdyt linssit.
Olen optikko ja olen myynyt näitä ProGolf laseja useita ja saanut käyttäjiltä erittäin hyvän palautteen.
On erittäin tärkeä, että hankit ProGolf- lasit asiantuntijaliikkeestä, jossa on optikko, joka tietää kuinka ne pitää määrittää.”

Olenkin muutaman kerran konsultoinut Pekkaa ja saanut hänelta kullanarvoisia vinkkejä oikeaan mitoitukseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä