Tiedätkö missä silmälasisi tehdään?

26.4.2018

Meiltä kysytään yhä enemmän ja enemmän, missä silmälasit hiotaan.

Monelle asiakkaallemme on tärkeää, että linssit hiotaan Suomessa. Isot ketjut teettävät hiontatyön muualla, yksi Virossa, toinen taas Thaimaassa ja toimitukset kestävät  kauemmin. Me hiomme pääasiassa linssit Suomessa, osa hiotaan Essilorin tehtailla Euroopassa. Käyttämämme hiomo sijaitsee Herttoniemessä. Näin takaamme, että linssihionta tehdään ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Ja saat silmälasisi nopeasti.

Jos silmälasisi ovat rikkoutuneet, saamme uudet 1-teholasit käyttöösi jopa parissa tunnissa, edellyttäen, että tarvitsemasi linssit löytyvät Helsingin varastosta. Moniteholasien toimitusaika on n.viikkoa, joskus olen tilannut linssit maanantaina ja silmälasit ovat olleet valmiit perjantaina. 

Hiomme myös uudet linssit vanhaan kehykseesi. Sinun ei tarvitse jättää lasejasi meille, vaan tilaamme linssit ja niiden valmistuttua, asennamme ne paikoilleen liikkeessä n. 1/2 tunnissa.

Kehyksen rikkoutuessa, koitamme etsiä siihen sopivia varaosia ja jos esimerkiksi aisoja ei löydy, voi vanhat linssit hioa uuteen kehykseen. 

Vastaisitko vielä kyselyymme:

https://www.kruunuoptiikka.fi/linssien-hionta/