Mistä löytyisi rillit joulupukille?

12.12.2017

Joulupukilla on vielä vanhat silmälasit
Joulupukilla on vielä vanhat silmälasit

Joulupukki näkee huonosti vanhoilla silmälaseillaan

Mistä silmälasit joulupukille?

Pasi tuolta Rovaniemeltä oli käynyt Joulupukin pajalla napapiirillä ja huomasi, että Joulupukki näkee huonosti vanhoilla silmälaseillaan. Pukilla oli ollut niin kiire, ettei ollut ehtinyt hankkia uusia laseja, mutta onneksi paikallinen optikko huomasi asian ajoissa.

Kollegalta tulikin kysely meille muille Suomen optikoille: ”Nyt olisi oiva mahdollisuus varmistaa tai ainakin parantaa mahdollisuuksia saada joululahjoja. Se ainoa oikea, Napapiirillä asuva Joulupukki tarvitsee uudet silmälasit.

Hän on tarkka ulkonäöstään ja haluaa puolikuun malliset, kokonaan kullanväriset kehykset. Niiden pitäisi olla myös varsin edulliset, koska Joulupukki käyttää kaikki euronsa lasten joululahjoihin.
Onko kellään vinkkiä, mistä löytyisi kyseistä mallia?”

Kävimme facebookissa keskustelua kuvien kera ja meiltä Kruunu Optiikasta löytyi juuri oikeanlaiset kehykset. Kun olemme yli 50 vuotta vanha liike, varastosta löytyy kaikennäköisiä kehyksiä. Sovimme pukin kanssa, että hänen ei tarvitse maksaa kehyksistä mitään, vaan hän lähettää tonttujen avustuksella kirjeen Korvatunturilta kaikille maailman lapsille.

Mekin odottelemme joulupukin kirjettä, saas nähdä, ehtiikö Joulupukki kirjoitella vähän vanhemmille lapsille?

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Olkaahan kilttejä, toivottaa Minna
Kruunu Optiikan optikko